Foci

Sírva búcsúzott az Alexis Sánchez miatt beáldozott MU-játékos

Henrih Mhitarjan ebben az idényben nem tudta meggyőzni José Mourinhót, hogy nélkülözhetetlen embere lenne a Manchester Unitednek,

az örmény támadó középpályás 11 bajnokin volt kezdő, és edzője minden alkalommal lecserélte.

Úgy tűnik, a manchesteri szenvedésnek vége, és Mhitarjan az Arsenalban próbálhat megújulni, ez pedig egyben azt jelenti, hogy a MU egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megszerezze a londoniak chilei csatárát, Alexis Sánchezt.

A Daily Mail azt írja, Mhitarjan pénteken megjelent a United edzésén és elbúcsúzott a társaktól. “Erre szokták mondani, hogy könnyes búcsú. Henrih igazán népszerű volt a csapaton belül. Tudjuk, hogy nem boldog attól, hogy belekényszerítették ebbe a klubváltásba, igaz, hogy több esélye lesz játszani az Arsenalnál, de jobban örült volna, ha ő dönthetett volna a sorsáról” – idézett egy lap egy klubhoz közeli forrást.

Mhitarjan 2016 nyarán 42 millió euróért került a MU-hoz, amellyel angol Szuperkupát, Ligakupát és Európa Ligát nyert, utóbbi sorozatban az Ajax elleni döntőben ő szerezte csapata második gólját.

Sánchez Manchesterbe érkezése még nincs lezsírozva, de a Daily Mail szerint a MU 35 millió fontot fizet majd érte, ebből 15 millió a játékos ügynökéhez, Fernando Felicevichhez kerül majd. Sánchez pénteken a többiekkel edzett, és Arsene Wenger valószínűleg pályára küldi szombaton a Crystal Palace elleni bajnokin. Ki tudja, lehet, ez lesz az idén 7 PL-gólnál tartó támadó utolsó meccse Arsenal-mezben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik