Foci

A Ferencváros nem tudja elérni a maláriás Joseph Paintsilt

A Tények járt Orosz Pálnál, a Fradi vezérigazgatójánál, aki elmondta, képtelenek elérni a Ghánában állítólag maláriával küzdő 19 éves Joseph Paintsilt.

Maláriás a Ferencváros ghánai futballistája
A hírt a klub vezérigazgatója, Orosz Pál is megerősítette.

Ahogy azt korábban megírtuk, a fiatal tehetségnek a hírek szerint nem kellett kórházba feküdnie, de gyógyszeres kezelést kap betegségére. Most Orosz a kamerák előtt elmondta, a ghánai orvosok sem veszik fel a telefont, pedig a futballistának a szerződés értelmében már meg kellett volna jelennie a csapat edzésein.

Munkaszerződés köti a klubhoz, ennek értelmében már itt kellene lennie, és edzenie kellene a többiekkel. Ez sajnálatos módon nem történt meg; először arról volt szó, hogy késik (pedig vártuk a repülőtéren), majd kaptunk egy ghánai kórházból egy jelentést, hogy Joseph Paintsil sajnos maláriás

– így Orosz. Hozzátette, a Fradi orvosai hívták a kórházat, azt az orvost, aki aláírta a jelentést, de őt sem sikerült elérni.

Azt az ígéretet kaptuk, hogy egy órán belül jelentkeznek; több mint 24 óra telt el, ez még nem történt meg

– tette hozzá.

Sokan úgy vélik, a játékos körül kialakult helyzet összefügghet azzal, hogy Paintsil a belga Genkhez szeretne igazolni a Fradiból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik