Foci

A Barca BL-győztes menedzsere válthatja Contét a Chelsea kispadján

Pénteken a Daily Mail közölt egy hosszabb írást a Premier League-címvédő Antonio Conte jövőjéről. A lap úgy tudja, az olasz menedzsernek nincs maradása Londonban, sőt a klub már meg is kezdte a piac felkutatását az esetleges utód személyét illetően:

eszerint a Chelsea-t a Barcelonával 2015-ben Bajnokok Ligáját nyerő, jelenleg munkanélküli Luis Enrique, vagy a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri lehet a megoldás.

Contétól az elmúlt hónapokban kis túlzással minden sajtótájékoztatóján megkérdezték, mire számít, és ez most, a Daily Mail cikke után a Leicester City elleni bajnoki előtt sem lehetett másképp.

Még egy évig köt szerződés a klubhoz, de a futballban bármi megtörténhet. Továbbra is bízom abban a munkában, amelyet két éve elkezdtünk. Ennek ellenére a labdarúgás egy olyan iparág, ahol mindig készen kell állnok

nyilatkozta a menedzser.

Később újságírói kérdésre megerősítette, nem lepődött meg az új spekulációk hallatán.

A klub történelme magáért beszél, így nem újdonság, hogy a média nyomást gyakorol a menedzserre. Ettől még nem változik meg semmi.

A PL-címvédő jelenleg 22 meccset követően 46 ponttal a harmadik helyen áll a bajnokságban – a listavezető Manchester Citynek 62 pontja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik