Foci

A Real nem vár nyárig, már most kivásárolja a kiszemeltjét

Már második napja dübörög a január, ez pedig azt jelenti, hogy lassan ismét beindul az átigazolási piac, és aktivizálják magukat a klubok, amelyek megpróbálják felturbózni a keretüket. A Real Madridnak nem sikerült túl jól az ősze a spanyol bajnokságban, a címvédő csak a negyedik helyről várja a 2018-as folytatást, de ez nem a gyenge védekezésnek köszönhető, sokkal inkább annak,

hogy Cristiano Ronaldo a BL-re tartogatta a góljait, Karim Benzema taszította a kaput, Gareth Bale pedig folyton sérült volt.

Ennek ellenére a Real első téli igazolása nagy valószínűséggel egy kapus lesz, az Athletic Bilbao 23 éves reménysége, Kepa ugyanis 20 millió eurót is megér a Realnak.

Az idei bajnokságban 14 meccsen védő Kepának ennyi a kivásárlási ára, és bár nyáron lejár a szerződése, vagyis ingyen elvihető lenne, a madridiak nem várnának addig. Kepa jelenleg sérült, a Bilbao utolsó két 2017-es meccsén nem is védett, ennek ellenére a spanyol lapok szerint pár napon belül nyélbe üti a két klub az üzletet.

A Realban az ősszel a 16 bajnokiból kilencen Keylor Navas védett, a maradék hét találkozón pedig Kiko Casilla, és a Marca azt írja, Zinedine Zidane, a csapat edzője azért ragaszkodik Kepa megszerzéséhez, mert szeretné komoly versenyre késztetni Navast.

Kiemelt fotó: UGS VISION / SpainDPPI / DPPI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik