Foci

A madridiak kiakadtak a Barca nyomulása miatt

Az Independent cikke szerint az Atlético Madrid labdarúgócsapata bepanaszolta a FIFA-nál az FC Barcelonát. A katalán rivális a hírek szerint le szeretné igazolni Antoine Griezmannt és puhatolóznak a játékosnál is, spanyol lapok azt írták, hogy Josep María Bartomeu klubelnök már fel is vette a kapcsolatot a francia válogatott játékos családjával.

Griezmannak ugyanakkor2022-ig szerződése van az Atlétinél, úgyhogy a Barca ezt elvileg nem tehetné meg.

„Ha Bartomeu valóban beszélt Griezmann családjával, ahogyan a lapok írják, biztosan volt hivatalos megkeresés is. De részleteket nem tudok” – idézi az Independent Guillermo Amort, a Barcelona sportkapcsolatokért felelős szakemberét.

Az utóbbi hetekben ez már a második alkalom, hogy a Barcelonának magyarázkodnia kell: a klubvilágbajnokságon ezüstérmes Grémio egyik játékosa, Arthurt fotózták le Barcelona mezben a katalán klub sportigazgatójának, Robert Fernandeznek a társaságában. Később azzal védekeztek, hogy az csak ajándék volt és nem környékezték meg a labdarúgót.

Griezmann kapcsán a Manchester Unitedet emlegették sokáig, a nyáron nagyon közel volt a Premier League-hez, de mivel az Atlético nem igazolhat 2018 januárjáig, így a 26 éves labdarúgó végül a maradás mellett döntött. A barcelonai szál az utóbbi hetekben erősödött fel.

Fotó: Robbie Jay Barratt/AMA/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik