Foci

Annyira örült a kupagyőzelemnek, hogy a nemi szervére húzta a trófeát – videó

Mindenkiből mást hoz ki, ha a csapatával kupagyőztesnek mondhatja magát, a norvég Lilleström játékosa, Aleksander Melgalvis Andreassean sajátos ünneplést mutatott be, ugyanis meztelenre vetkőzött és a nemi szervére húzta a kupát.

Melgalvis 82 percet játszott a Sarpsborg elleni, 3-2-re megnyert kupadöntőn, aztán a győzelmi parádé alkalmával úgy döntött, úgy tudja a legmegfelelőbb módon kifejezni az örömét, ha ledobja a gönceit és intim kapcsolatba kerül a trófeával.

“A kupagyőzelem nagy dolog, és érthető, ha valaki meg akarja ünnepelni, de azt hiszem, úgy is meg lehetett volna oldani, hogy a játékos kicsit több tiszteletet mutat a kupa iránt. Elhiszem, hogy nem szándékosan csinálta Megalvis, de azzal alighanem ő és a klubja is egyet ért, hogy ez nem rosszul jött ki” – nyilatkozta a norvég szövetség kommunikációs igazgatója, Yngve Haavik.

Megalvis bocsánatot kért később az esetért, és azt mondta, még szerencse, hogy a nagymamája nem használja az internetet, mert nem lett volna büszke rá, ha látja, mit művelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik