Foci

Zinedine Zidane nem bízik a saját B-tervében?

Az Onda Cerónak adott interjút a korábbi Real Madrid-legenda, Jorge Valdano. A klubnál játékosként és sportvezetőként is nagy karriert befutó spanyol szakember elmondta, szerinte mi lehet a baj a Bajnokok Ligája-címvédővel.

Az egyik legnagyobb gond, hogy a játékosok fáradtak. A másik pedig az, hogy vannak páran, akik egyedül akarják megnyerni a meccseket – ilyen például Isco. Az egész pályát lefedi, fantasztikus játékos, de annyit tesz bele, hogy az utolsó 20-25 percre egyszerűen elfárad, nem marad ereje

mondta Valdano, aki kitért a portugál szupersztár Cristiano Ronaldóra is.

Cristiano Ronaldo a másik. Minden helyzetben a gólt keresi. Most jó meccse volt a Bilbao ellen, de nem érti már meg magát Karim Benzemával. Benzema nem keresi őt, Ronaldo meg nem keresi a franciát. Az adatok azt mutatják, hogy a második félidőben egyetlen passzt sem váltottak.

Az egykori BL-győztes játékos azt is elmondta, mi a gond a csapattal zsinórban két Bajnokok Ligáját nyerő francia menedzserrel, Zinedine Zidane-nal.

Zidane tavaly nagyon jól rotálta a csapatát, működött is a dolog. Most van néhány fiatal a padon, akik nem voltak túl konzekvensek, és ezért valószínűleg nem bízik bennük

– így Valdano.

A Real Madrid a Bajnokok Ligájában a Tottenham mögött csoportmásodikként jutott tovább, a spanyol bajnokságban jelenleg a negyedik helyen áll hét pont lemaradásban a listavezető Barcelonához képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik