Élő Foci

Összejött a Portugália-Spanyolország slágermeccs a világbajnokságon

Pénteken sorsolták a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportjait a Kremlben. A sorsolást a korábbi világbajnokok segítették: az esemény műsorvezetője az angol Gary Lineker volt, akinek egykori legnagyobb ellenfele, az argentin Diego Maradona húzóként vett részt.

Franciaországot Laurent Blanc, Brazíliát Cafú, Olaszországot Fabio Cannavaro, Uruguayt Diego Forlán, Spanyolországot pedig Carles Puyol képviselte, míg a címvédő Németország részéről Miroslav Klose hozta a színpadra a világbajnoki trófeát. A házigazdáktól az 1956-os olimpián aranyérmes Nyikita Szimonyan sorsolt.

Magyarország csak a harmadik helyen végzett Portugália és Svájc mögött a vb-selejtezőkben, így nem volt érdekelt az eseményen. A 21. világbajnokságon újoncként ott lesz Panama és Izland is.

A világversenyt 2018. június 14. és július 15. között rendezik.

Kezdünk:

csak hogy meglegyen: Oroszország az A csoport első helyén.

A szabályok:

  • Nyolc darab négyes csoportot húznak
  • Oroszország az A csoport első helyére kerül házigazdaként

Kezdődik a sorsolás, na!

Most a segítőket, a legendákat hívnak fel: Gordon Banks (Anglia), Nyikita Szimonyan (Oroszország), Diego Forlán (Uruguay), Diego Maradona (Argentína), Laurent Blanc (Franciaország), Cafú (Brazília), Carles Puyol (Spanyolország), Fabio Cannavaro (Olaszország)

A sorsolást Gary Lineker vezényli.

Olvasói sztorik