Foci

Kiment szurkolni a kedvenc csapatának, aztán ő lett a meccs hőse

Az angol másodosztályú futballbajnokság, a Championship hétvégi fordulójában a Norwich hazai pályán játszott a Prestonnal, David Thornhill pedig ugyanúgy a nyakába kötötte a Norwich-sálat, mint 1982 óta mindig.

A hazai drukker aztán a meccs hajrájában főszereplő lett, amikor az egyik partjelző, Mark Jones az ágyékát fogva lesántikált a pályáról, jelezve, hogy megsérült. Ekkor ugyanis a negyedik játékvezető, Andy Davies ugrott be lengetni, viszont így nem volt, aki a pályán kívül koordinálja a dolgokat, és ellássa a tartalék bíró szerepét.

A bíróhiány miatt tíz percet állt a játék, de a játékvezetői végzettséggel rendelkező, és a környéken amatőr meccseken fújó Thornhill előlépett megmentőként.

Túl sok dolga nem volt, a feladata nagyjából kimerült abban, hogy feltartotta a táblát, amellyel jelezte, hogy 10 perc lesz a hosszabbítás.

Ettől még biztos, hogy élete végéig emlékezni fog erre a meccsre, hiszen kedvenc csapata találkozóján közreműködhetett.

Fanatizmusáról mindent elmond, hogy a macskáit is Norwich-játékosokról nevezte el, és begyűjtötte az összes műsorfüzetet, amit 1971 óta kiadtak a Norwich hazai, illetve idegenbeli fellépései előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik