Foci

Az ügyvédeit küldi a Budapest Honvéd edzője a Nemzeti Sportra

Tegnap mi is megírtuk, hogy a bajnoki címvédő Budapest Honvéd holland vezetőedzője, Erik van der Meer nem éppen hízelgő nyilatkozatot tett jelenlegi munkahelyével és főnökével, George F. Hemingwayjel kapcsolatban.

Lehet, hogy most vágta el magát a Honvéd holland edzője?
Erik van der Meer nem túl hízelgő véleményt mondott George F. Hemingway tulajdonosról, és Rossi bajnoki címet érő taktikáját visszalépésnek nevezte.

Na most kiderült, hogy a holland lapnak nem is nyilatkozott a menedzser, így esélye sem lett volna arra, hogy olyanokat mondjon, hogy a holland amatőröknél is jobbak a körülmények vagy hogy a főnöke melegítőben fogadta az izraeli miniszterelnököt a Hapoel Beer-Seva elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján.

Van der Meer a Honvéd sajtósán keresztül juttatta el cáfolatát, ahol kijelenti, nem nyilatkozott a holland forrásnak, sőt a megnevezi a szemlét közlő Nemzeti Sportot is, mint akik az alapból hamis híren is tudtak csavarni egyet, és az eredetinél is hamisabb állításokat adtak a szájába.

A szakember érthetően felháborodva azt írja, galád és aljas támadást indítottak ellene. 

Főnökét is megvédi, úgy fogalmaz, abszolút bizonyossággal tudja, hogy Hemingway nem volt a Bozsik Stadionban az izraeli miniszterelnök érkezésekor, a holland újságírót pedig csak egyszer látta, amikor az stadiontúrán vett részt Kispesten.

Végül megjegyzi, utasította ügyvédjeit, hogy tegyék meg a megfelelő lépéseket a Nemzeti Sporttal és a sztorit eredetileg lehozó holland lappal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik