Foci

Griezmann: A Manchester United valóban egy lehetőség számomra

A Bajnokok Ligája előtt sajtótákékoztatón Antoine Griezmann olyan kijelentést tett, amellyel alaposan felkorbácsolta csapata, az Atlético Madrid szurkolóit. Nyáron ugyanis téma volt, hogy a francia csatár a Manchester United játékosa lehet, ám a Matracosokat kizárták az átigazolásokból, ezért nem tudták volna pótolni őt a spanyolok. A 26 éves labdarúgó így 2022-ig hosszabbított.

Ezek után szóba került, hogy egyáltalán lenne-e kedve a Vörös Ördögöknél játszani, mire a francia csatár így felelt.

Habár a trófeákat hiányolom, mindenem megvan itt, hogy boldog legyek. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy nap nem távozom. Nem hoztam még döntést a jövőmmel kapcsolatban, több tényezőt is figyelembe veszek. Anglia? Az időjárást kivéve nem szól ellene semmi, a Manchester United valóban egy lehetőség számomra.

Griezmann 2014-ben szerződött az Atlético Madridhoz, amelynél eddig 173 tétmeccsen 86 gólt szerzett – igaz, az idei szezonban csak háromnál jár. Képzeljük azonban el, hogy létre jön a transzfer, valamint Zlatan Ibrahimovics is hosszabbít egy évet. A Romelu Lukaku-Ibrahimovics-Griezmann hármas nem hangzik rosszul, sőt…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik