Foci

Végül Cavani is behódolt Neymarnak

Egybehangzó sajtóinformációk szerint a nyár egyik legnagyobb igazolása – anyagi és játéktudásbeli téren is – Neymar Paris Saint-Germainbe szerződése volt. A brazil csatár szerződtetése azonban nem várt komplikációkkal járt, összeveszett Unai Emeryvel és magának követelte a tizenegyes végrehajtását is, amely eddig Edinson Cavani feladatának számított.

Neymar páros lábbal szállt bele a médiába a Cavani-ügy miatt
Neymar nem kertelt, Cavani óvatosabban fogalmazott.

Utóbbi még szeptember 19-én bukkant felszínre, amikor az Olympique Lyon elleni rangadón jutott büntetőhöz a PSG, az uruguayi támadó pedig kihagyta 1-0-nál a bütetőjét. Ezután mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy nagy a feszültség a két sztár között, ám a spanyol AS cikke szerint most békét kötöttek a felek, mivel Cavani átadja a tizenegyeseket Neymarnak.

Mostantól Neymar végzi el a tizenegyeseket. Ő egy rendkívül sikeres játékos, aki tudja kezelni, ha nagy a nyomás. Nem kell barátoknak lennünk, de össze kell dolgoznunk a pályán, ha eredményesek akarunk lenni.

– mondta sajtótájékoztatón Cavani, aki újságírói kérdésre azt is elmondta, hogy Emery döntött így.

Kérdés, hogy ezek után mikor áll elő a többi játékos valamilyen óhajjal – vagy esetleg a brazil csatár újabb követelésekkel…

(Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik