Foci

Nem használhatják még a csapatok a 15 milliárdos szombathelyi stadiont

Hiába adta át Mészáros Lőrinc vejének csapata, a Szombathelyi Haladás Mészáros Lőrinc csapatával, a horvát Eszékkel az új szombathelyi arénát, a stadiont jelenleg nem lehet használni.

Az egykoron még csak 8 milliárd forintba, de a beruházás végén már 15 milliárd forintba kerülő stadionon még javításokat végeznek, így az nem használható.

Ezt egy közleményben a Haladás utánpótlás csapata jelentette be. Ez azt jelenti, írják, hogy 300 gyerek nem tud edzeni már két hete.

A közlemény:

Kedves Szülők!

 

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről. Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások végett munkaterületté nyilvánította.

 

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban. Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a Sportkomplexum mind a Kenderes utca pályáit mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlás bázisunk fejlődésének!

 

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!

 

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály

Ajánlott videó

Olvasói sztorik