Foci

Dzsudzsák Balázs: Szégyen, ami történt

Ki ne tudná, hogy csütörtökön újabb történelmi mélypontot ért a magyar labdarúgó-válogatott, amikor 2-1-re kikapott Luxemburgban. A magyar az első csapat, amely egy naptári éven belül kikapott Andorrától és Luxemburgtól, ehhez nem nagyon kell semmit hozzáfűzni.

Dzsudzsák Balázs, a csapatkapitány az M4 Sportnak azt mondta, hogy nagyon nagy a baj, szombaton pedig a Nemzeti Sportban jelent meg vele egy interjú. Arról beszélt, igazén az bosszantja, hogy egy szöglet után kaptunk gólt, szerinte ez elfogadhatatlan.

Még jó, hogy kikészülök az ilyen kudarcoktól, mindenki azért dolgozik, hogy sikeres legyen, hogy együtt ünnepelhessen a szurkolókkal. Ki akar, úgy, mint Andorrából, szégyenkezve hazakullogni? Szégyen, ami történt. Elhihetik, ezt megélni, átélni senkinek sem hiányzik, és főleg nem azok után, amit nem is olyan régen éreztünk. Ez az év csőd volt. Mindenhogyan, nemcsak az Eb eufóriájához viszonyítva, hanem önmagában is. Nem tudom, mi történt

. mondta Dzsudzsák, aki ezután arról beszélt, hogy nincs, aki „letépné” róla, róluk a mezt, azaz nem érzi, hogy jönne fel a következő generáció. De azt is kiemelte, nem akarja másban keresni a hibákat, neki is megvan a felelőssége.

A magyar csapat legközelebb kedden lép pályára, az ellenfél Costa Rica lesz a Groupama Arénában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik