Foci

Bódog megbocsátott, de csalódott hazudós játékosában

Meglehetősen amatőr dolgot csinált Busai Attila, a Diósgyőr játékosa, aki eltiltása miatt nem játszhatott csapata Balmazújváros elleni bajnokiján, ezért inkább elment a Fradi-Debrecen meccsre, majd mikor ez kiderült, letagadta, holott fénykép is készült arról, hogy a Groupama Arénában volt. Bódog Tamás, a Diósgyőr edzője eredetileg félmillió forintra akarta büntetni játékosát, de aztán ezt megduplázta, amikor kiderült, hogy Busai füllentett.

Egy rutinos, a csapatot képviselő, a csapattanácsban aktív szerepet vállaló labdarúgóról beszélünk, akinek adtam a véleményére, így külön csalódás számomra ez a viselkedés. Busai Attila azonban megértette, miért kapott büntetést, és hiszem, hogy tanult belőle”

– nyilatkozta Bódog a Diósgyőr honlapján. Az edző azt is elmondta, hogy Busai a játékával vezérszerepet vívott ki magának, és bízik benne, hogy a diósgyőri közönség túllép az eseten, és nem kezdi ki a mostani ügy miatt.

“Mindenhol szankcionálnak az edzők, a játékosok pedig többnyire elfogadják a döntést, és nem azért, mert muszáj, hanem azért mert jogosnak tartják a büntetést. A mostani eset egy a sok közül. A diósgyőri szurkolókat arra kérem, hogy a játékosokat elsősorban a pályán mutatott teljesítményük alapján ítéljék meg, minden más csak ez után következik. Biztos vagyok benne, hogy Attila is ugyanígy gondolja”.

A DVTK 15 forduló után az 5. helyen áll az NB I-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik