Foci

Megint lecsapott Mourinho csodacseréje

A Tottenham első számú gólvágója, Harry Kane nélkül utazott az Old Traffordra, ahol a MU eddig mind a négy bajnokiját megnyerte, és még gólt sem kapott.

Az első félidő nagyon gyengére sikerült, a második felvonásban viszont már odatették magukat a felek. Főleg a MU csipkedte magát, Mkitarjan nem túl veszélyes lövése után Lloris is besegített a hazaiaknak, mert kiejtette a labdát, de Davies még időben eltakarította a kipattanót, így nem lett nagyobb baj.

Aztán Valencia bombája ugrasztotta talpra a hazai közönséget, de a labda elzúgott a kapu fölött, majd Lukaku lövésénél kellett Llorisnak védenie. A Spursnek mindössze egy helyzete volt, de az góllal kecsegtetett: Eriksen mesés labdát adott Allinak, aki azonban nem tudta a levegőből bepöckölni.

Lingard beadása után Lukakut a bal kapufa fosztotta meg a góltól, majd a belga újabb fejeséből gólpassz lett, a csereként beálló Martial ugyanis kilépett, és bár futballnyelven szólva eltörte a labdát, az így is bepattogott a bal alsóba.

A francia szélső negyedik gólját szerezte a bajnokságban, és mind a négyszer csereként küldte őt be Mourinho.

Martial a neki jutó 262 perc alatt a négy gólja mellett két gólpasszt is kiosztott, ami azt jelenti, hogy ha pályán van, minden félidőben összehoz egy gólt.A MU ötödik hazai bajnokiját is kapott gól nélkül húzta be, és ezzel tapad az éllovas Manchester Cityre.

Premier League, 10. forduló:

Manchester United – Tottenham 1-0 (0-0)
gól: Martial (81.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik