Foci

Alsógatyában kellett végignéznie a meccset a megalázott drukkernek

A Ligue 1 hétvégi fordulójában Strabourgba látogatott az Olympique Marseille, és a csapatot idegenbe is elkísérték a szurkolói, egyikük például úgy érezte, elhivatottságát úgy tudja legjobban kifejezni, ha a klub címerével ellátott melegítőjében érkezik a stadionhoz.

Elsőre jó ötletnek tűnt, szokták mondani, de a 21 éves Cyril jegye a strasbourgi szurkolók közé szólt, ezért a biztonságiak a szektor bejáratnál diszkréten megkérték, ugyan kapja le magáról a Marseille-melegítőt, ha nem akar céltábla lenni.

Azt mondták, ügyészségi döntés, mire kifakadtam, hogy mutassák meg, hol van ez leírva, de idiótának néztek”

– panaszkodott a drukker, aki jobb híján visszament a kocsijához, és megszabadult a melegítőjétől. Mentő ötletként a pulóverét a dereka köré tekerte, hogy ne látszódjon, hogy alsógatyában van, felülre pedig felkapta a bőrkabátját, de így sem volt melege, pedig három marseille-i gólnál is örülhetett.

A végeredmény 3-3 lett, azóta pedig kiderült, nincs olyan rendelkezés, amely megtiltja, hogy valaki a csapat melegítőjét viselve szurkoljon az ellenfél szektorában, úgyhogy Cyril most azon gondolkozik, tegyen-e panaszt az őr ért bánásmód miatt.

„Megalázó volt, ráadásul fáztam is, nem éreztem jól magam, úgyhogy másnap nem is mentem dolgozni” – mondta a levetkőztetett drukker.

Kilenc forduló után a Marseille a 4., a Strasbourg a 18. helyen áll a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik