Foci

C. Ronaldo kiadta az ukázt: kapus kell a Realnak

A Real Madrid nyolc forduló alatt hét gólt kapott a spanyol bajnokságban, ami nem számít rossz mutatónak, a 20 csapatos mezőnyben csak négy csapat rendelkezik jobb védelemmel.

Cristiano Ronaldo, a csapat legnagyobb sztárja mégis úgy érzi, szüksége lenne egy új kapusra, olyan valakire, aki meccseket nyer és pontokat hoz. Úgy tűnik, Keylor Navas és Kiko Casilla, az a két kapus, akiket Zinedine Zidane edző rotál, Ronaldo szerint nem üti meg azt a mércét, ami egy olyan eredményes klubnál, mint a Real Madrid, elvárható lenne.

A hétvégi, Getafe elleni bajnokin Kiko Casilla állt a kapuban, ami azt vetíti előre, hogy Zidane már a Tottenham elleni BL-rangadóra gondolva pihentette Navast. A bajnokságban eddig 6 meccs jutott a Costa Rica-i kapusnak, és 2 Kiko Casillanak, a BL-ben mindkétszer Navas állt a gólvonalon.

Ronaldo már Florentino Pérez elnöknek is jelezte, hogy elégedetlen a mostani kapusfelhozatallal, és példának David de Geát (Manchester United), Marc-André ter Stegent (Barcelona) és Thibaut Courtois-t (Chelsea) hozta fel.

Ismerve Pérez megalomániáját, a Real már téli átigazolási időszakban akcióba lendülhet, hogy eleget tegyen Ronaldo kérésének.

A madridiak nyolc kör után a harmadik helyen állnak, a hátrányuk öt pont az éllovas Barcelona mögött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik