Foci

Ez lenne a magyar fegyver Svájc ellen?

A Lugano magyar játékosa, a Budapest Honvéd egykori labdarúgója Vécsei Bálint szerint lehet keresnivalója a magyar labdarúgó-válogatottnak a csoportot hibátlan teljesítménnyel vezető Svájc ellen. Vécsei a DIGI Sport – Sport 24 azt is elmondta, hogy szerinte miben bízhat, és hogyan nyerhet Bernd Storck együttese.

Vécsei Bálint 2015 augusztusától a Bologna játékosa, jelenleg kölcsönben szerepel a Luganóban.

Viszonyításképp az olaszhoz, amikor ott játszottam, annál sokkal támadó szelleműbb a svájci bajnokság. Itt a védők is jobban feltolják a védekezést, és a szélső védők is jobban támadnak, az olasz bajnokságban inkább megmarad hátul a négy védő. Itt mindenki sokkal bátrabban mer játszani

– mondta a Sport 24-nek a kétszeres válogatott középpályás, aki jelenleg nem tagja a keretnek.

Szerint a vb-selejtezőn Svájc nem fogja átadni a területet vagy nem lesz éppen türelmes a magyar csapattal, hiszen a csoportelsőség a célja.

A svájci csapat biztos nagyon motivált, hiszen eddig minden mérkőzését megnyerte. Két meccse maradt, a magyarok ellen otthon játszik, szerintem egy győzelemmel szeretne hangolni a portugálok elleni találkozóra. Nekünk az lehet a fegyverünk, hogy nincs mit veszítenünk, hiszen már nem juthatunk ki a világbajnokságra, és így lehetséges, hogy egy kicsit felszabadultabbak leszünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik