Foci

Csapattársa örül neki, hogy Morata megsérült

Alvaro Morata, a Chelsea labdarúgócsapatának spanyol válogatott csatára a hétvégi, Manchester City ellen elveszített bajnoki rangadón sérült meg, már az első félidőben le kellett cserélni. Bár Antonio Conte eleinte taktikai húzásnak nevezte a váltást, a brit sajtó szerint a játékosnak combizom-sérülése van és négy-hat hetet fog majd kihagyni.

Belga csatártársa, a szezonban inkább csak epizódszerepet kapó Michy Batshuayi őszintén beszélt a kialakult helyzetről a Sky Sportsnak. Nem szomorú, mert Morata megsérült.

Tudom, furán hangzik, de az egyik balszerencséje olykor a másik boldogságát jelenti

– mondta a 24 éves Batshuayi, aki kifejtette mire gondol: a következő hetekben sokkal több játéklehetőséget kap, így most bizonyíthatja, hogy helye van a csapatban.

A játékos tudja, hogy Conte bízik benne, különben hagyta volna, hogy a nyáron eligazoljon. Ugyanakkor egyértelmű, hogy az olasz a nyáron 62 millió euróért igazolt spanyol részesíti előnyben, Morata hétszer volt kezdő eddig a Chelsea meccsein (minden sorozatot figyelembe véve), míg Batshuayi háromszor. A spanyol hét, a belga öt gólnál jár.

Fotó: Europress/AFP/Ian Kington

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik