Foci

Lefizetnék Cavanit, hogy engedje át Neymarnak a büntetőket

A múlt hét nagy sztorija volt, hogy a Neymar és Edinson Cavani összeveszett azon a Lyon ellen, hogy ki végezzen el egy büntetőt. Az uruguayi lőtte aztán, kihagyta, de a vita nem csitult. A hét második Neymar bocsánatot kért csatártársától és a többiektől, de ettől függetlenül ez még mindig a toptéma a nemzetközi sportsajtóban.

Most az El País például azt írta, hogy a párizsi klubelnök, Nasszer al-Khelaifa felajánlott Cavaninak 1 millió eurót, ha átengedi a tizenegyeseket a brazilnak.

Cavani erre állítólag nemet mondott. Ez és Neymar bocsánatkérése sem javított az öltözői helyzeten, ugyanis Neymar csillagászati összegért való leigazolása miatt most nagyon iparkodnak a PSG-nél, hogy megfeleljenek a pénzügyi Fair Play szabályainak, márpedig számos alapemberre rákerült az eladó tábla.

Kiderült: Neymar fizetése elmebeteg méretű
A PSG braziljának bérét a Football Leaks nevű honlap szivárogtatta ki, de képzeljék, van, aki nála is többet keres.

Unai Emery vezetőedző és Antero Henrique sportigazgató a hangadó játékosok segítségével próbál békét teremteni. Közben a hétvégén először veszített pontokat a bajnoki szezonban a PSG, a Montpellier otthonában játszottak 0-0-át – Neymar kihagyta az összecsapást.

És ilyen hangulatban fogadja kedden a Bayern Münchent a párizsi együttes kedden, a Bajnokok Ligájában.

Fotó: Europress/AFP/Christophe Simon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik