Foci

Böde Dániel valóra váltotta egy kisfiú álmát

A Blikk cikke szerint 10 éves Turbucz Bence 220 kilométert vonatozott Gyuláról azért, hogy láthassa kedvenc focicsapatát, a Ferencvárost a Vasas elleni rangadón a hétvégén, amelyet a zöld-fehérek végül 5-2-re nyertek meg. Az oxigénhiánnyal született kisfiú kerekesszékkel érkezett a stadionba, a végigszurkolt mérkőzés után pedig megvárta a kedvenceket, a vezetőedző Thomas Doll és a három gólt szerző Varga Roland is készített vele egy-egy közös fotót.

Majd jött a személyes kedvenc, Böde Dániel, akitől még nem volt autogramja Bencének. A csatár is szívesen készített közös fényképet, majd szignózta a kisfiú mezét. Cserébe pedig egy saját készítésű „Hajrá, Fradi! Hajrá, Böde Dani!” feliratú molinót kapott.

Nehéz megszólalnom, azt hiszem, ezekért a pillanatokért érdemes futballozni. Nagyon jólesik, hogy ilyen lelkes szurkolóm Bence, sokat utazott a meccsért, és még ajándékot is kaptam tőle

– mondta a Blikknek Böde.

A kisfiú anyukája, Anikó azt is elmondta, hogy Bence háromlábú bottal jár, de a mérkőzésre inkább kerekesszékkel érkezik. Igyekeznek havonta legalább egy meccsre a fővárosba utazni, hogy megnézzék a Fradit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik