Foci

Atlético Madrid helyett Törökországban köthet ki Diego Costa

Még mindig nem tudni, mi lesz Diego Costa sorsa. A 28 éves csatár fantasztikus szezont futott a Chelsea csapatával, de Antonio Contéval nem jött ki jól és sms-ben közölte a nyár folyamán, hogy menni akar. Costa korábbi klubjába, az Atlético Madridba szeretett volna szerződni, ám a Matracosok nem igazolhattak, így két szék között a földre huppant. Conte érthető módon nem nevezte a játékost sem a Premier League-keretbe, sem a Bajnokok Ligájába, így voltaképpen edzés és mérkőzés nélkül várja Costa, mi is lesz vele.

A Fenerbahce éppen ezt a helyzetet próbálja meg kihasználni, a török klub képviselői Angliába utaztak egyeztetni a futballista képviselőivel, hogy kölcsönvegyék a csatárt. Törökországban az átigazolási piac pénteken zárul, vagyis nagyon kevés ideje van a Fenernek nyélbe ütni az üzletet, amire klubhoz közel álló források szerint vajmi kevés esély van.

Már csak azért sem valószínű, mert éppen pénteken jelentette be a Fenerbahce egy másik londoni klub, a Tottenham játékosának érkezését: Vincent Janssen egy évig kölcsönben játszik majd a török bajnokságban.

Nem Costa lenne egyébként az első PL-sztár, akit elhappolnak a törökök: 2016-ban Martin Skrtelt a Liverpooltól, 2015-ben Robin van Persie-t és Nanit a Manchester Unitedtől tudta végleg megszerezni a Fener.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik