Foci

Megerősítette a BL-csapat érdeklődését a Puskás Akadémia

Megerősítette a sajtóban napvilágot látott információkat a Puskás Akadémia, miszerint a ciprusi APOEL Nicosia megvenné Sallai Rolandot.

Sallai esete meglehetősen különös, hiszen az elmúlt idényben a magyar másodosztályból vette kölcsön a Serie A-ban szereplő Palermo a magyar támadót és bár nem váltotta meg a világot Olaszországban, szívesen éltek volna opciós jogukkal, hogy kivásárolják szerződéséből.

Csakhogy a felcsútiak kereken 2 millió eurót kérnek a játékosért, így a Palermo elrettent az üzlettől.

Hogy az APOEL mennyit szánna a magyar játékosra, az jó kérdés, annyi mindenesetre bizonyos, hogy nem enged az árból a Puskás Akadémia, viszont a tárgyalások még zajlanak, ezt a magyar klub megerősítette.

Amennyiben a ciprusiak kifizetnék a borsos vételárat, Sallai a nyár legdrágább eladása lenne az NB I-ből, hiszen Enisz Bardiért is “csak” másfél milliót fizetett a Levante, Holman Dávid játékjoga pedig 700 ezer eurót ért a Slovan Bratislavának.

Az APOEL Nicosia brutális csoportba került a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid, a Borussia Dortmund és a Tottenham Hotspur lesz majd az ellenfele, így nem csoda, ha erősítenének.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik