Foci

Három hónapos börtönbüntetés vár Roberto Carlosra

roberto carlos (roberto carlos, )
roberto carlos (roberto carlos, )

Amekkora öröm érte Lionel Messit – párja, Antonella Roccuzzo harmadik gyermekükkel terhes -, akkora gondban van gyermekei miatt egy korábbi világsztár Roberto Carlos.

A 44 éves világbajnok karrierjét elhagyott gyermekek és nők követik a nagyvilágban. Kis túlzással  lassan egy tizenegyet is össze lehetne állítani fiaiból, lányaiból – többek köz Magyarországon is él egy Cristofer névre hallgató fia, aki állítólag örökölte édesapja tehetségét.

Vigyázat, gyerekekkel vagyok
Roberto Carlos magyar asszonya és fia

Momentán azért került bajba, mert korábbi partnere, Barbara Thurler 61 ezer realt (nem Madridot, hanem a brazil pénzt), nagyjából 20 ezer dollárt kér számon rajta, lévén ennyivel maradt el a két gyermeke után járó tartásdíjjal.

Rio de Janeiro Igazságügyi Minisztériuma a brazil futballistára három hónapos börtönbüntetést szabott ki, mivel nem fizette meg a két gyermeke után fizetendő előírt tartásdíjat – számolt be a marca.com.

A helyi média szerint Carlos, aki jelenleg a globalizálódó Real Madrid nagykövete ázsiai és óceániai nagykövete pénzügyi problémákkal magyarázza a fizetési késedelmét.

Tényleg nem állunk ám messze a Roberto Carlos tizeneggyel, ugyanis a futball történetének egyik, ha nem a legjobb balhátvédjének a közelmúltban született meg a kilencedik gyermeke. Jelenlegi felesége, Mariana Lucon kislányt szült neki –  Mariana – és nyilván rendkívül bizakodó, hogy nem jut Barbara Thurler sorsára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik