Foci

Roberto Carlos magyar fia édesapja tehetségét örökölte

A Blikk írt Roberto Carlos fiáról, aki egy műsorszereplés miatt hamarosan visszatér édesanyjával Budapestre. A kis Cristofer eddig Madridban élt, magyar az anyanyelve, de angolul, spanyolul és németül is tanul.

Cristo spanyol-magyar állampolgár, futballista szeretne lenni, mint az édesapja, már korosztályos spanyol válogatókon vesz részt. Magyarországon pedig a ZTE U11-es csapatában edz Kaj András irányításával

-idézi a portál a kisfiú nagymamáját, Szvitek Zsókát. Roberto Carlos jelenleg szakmai igazgatóként dolgozik a Real Madridnál, fia is arról ábrándozik, hogy egyszer majd magára öltheti a fehér mezt.

A válogatottság is a céljai közé tartozik, nincs kizárva, hogy a 2030-as években piros-fehér-zöld szerelésben láthatjuk.

Naponta találkoznak, s az apja mindenben támogatja őt figyelve fejlődését és életét. Cristónak ezerszer nehezebb megfelelnie a szakmai elvárásoknak édesapja klasszisa miatt, ez akár teher is lehetne, de őt inkább doppingolja

-folytatta gondolatmenetét Szvitek Zsóka. Egyelőre még az sem biztos, hogy a stoplis mellett teszi le a voksát a kissrác, hiszen szabadidejében karatéval és úszással is foglalkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik