Foci

Ibra felveszi Rooney mezét

"Visszatértem, hogy befejezzem, amit elkezdtem" - közölte a svéd támadó, miután egyéves szerződést kötött a Manchester Uniteddel.

Visszatért a Manchester Unitedhez Zlatan Ibrahimovic: a klasszis csatár egyéves szerződést kötött előző klubjával.

A svéd támadó április 20-án, az Anderlecht elleni Európa Liga-negyeddöntőn szenvedett térdszalagszakadást, majd klubja nem élt opciós jogával, nem hosszabbította meg szerződését.

A 35 éves Ibrahimovic – aki az elmúlt idényben 46 mérkőzésen 28 gólt szerzett – azóta a közösségi médiában fotókon és videókon adta a világ, valamint együttese tudtára, hogy jól halad a felépülése. A rehabilitációt egyébként az angol klub központjában végezte. A manchesteriek most hivatalos honlapjukon jelentették be, hogy újabb egy évre szerződtették.

Visszatértem, hogy befejezzem, amit elkezdtem

– nyilatkozta most Ibrahimovic, aki két, a vitrinéből még hiányzó fontos trófeáért száll harcba idén: az angol bajnoki címért és a Bajnokok Ligája-győzelemért.

Ibrahimovic új mezszámmal, 10-essel szerepel majd az új idényben, amelyet eddig Wayne Rooney használt. Ibra eddigi számát, a kilencest pedig a nyáron 75 millió fontért szerződtetett belga Romelu Lukaku viseli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik