Foci

Doll: Kár volt visszavenni az iramból

A Ferencváros edzője már tudja, mit kell tenni a Jelgava elleni visszavágón, a Videoton kiküszöbölné az idegeskedést az Európa Liga-selejtező második meccsén. Mindkét magyar csapat 2-0-ra nyerte a csütörtök esti EL-selejtezőjét, a lett Jelgava, illetve a máltai Balzan ellen.

Thomas Doll, a Fradi edzője elégedetten beszélt a letámadásokról, az első félóráról, igaz “az első félóra után kicsit visszavettünk a tempóból, amiért utólag egy kicsit kár, de ekkora iramban nehéz kilencven percet végigjátszani. Ezen még dolgozni kell egy kicsit”. A német edző szerint “több gyilkos ösztönre van szükség”, kicsit sajnálja, hogy elmaradt a harmadik gól, de már tudja, mit kell tenni a visszavágón: a Fradi Lettországban sem állhat be védekezni.

“Azt nem mondom, hogy ez egy remek eredmény, inkább úgy fogalmaznék, hogy rendben van a 2-0-ás győzelem” – ezt már Marko Nikolics, a Vidi edzője mondta. A csapata kicsit idegesen játszott a szezon első tétmeccsén, amiből “sok hiba fakadt, ilyen hibákat viszont nem szabad majd elkövetnünk a jövőben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik