Foci
????????????

Még mindig pontlevonással fenyegeti az MLSZ a Fradit

24.hu
24.hu

2017. 06. 15. 14:23

Tovább folytatódik a parkoló-gate. A Ferencváros megorrolt a játékvezetőkre, akik így autóikkal már nem állhatnak meg a VIP-bejárat előtt, vagyis közvetlenül a stadion mellett, csak attól kétszáz méterre. Ezt azonban az MLSZ kifogásolja és sorra szabja ki a súlyosabbnál súlyosabb büntetéseket.

Eddig összesen 2,5 millió forintra büntették a klubot. Sőt, még pontlevonással is fenyegetőztek.

Budapest, 2016. január 13.
A Groupama Aréna, a Ferencvárosi Torna Club 2013-ban épült új stadionja a főváros IX. kerületében, az Üllői úton, az előtérben Szőke Gábor Miklós szobrászművész Fradi Sas elnevezésű szobra, Európa legnagyobb madárábrázolása.
MTVA/Bizományosi: Róka László 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
A világ legpitiánerebb futballháborúja zajlik Magyarországon
A Ferencváros és az MLSZ 200 méter gyalogláson, üvegpoháron és meleg vízen veszett össze. A fővárosi klub az idén összesen 6,2 millió forint büntetést fizetett az MLSZ-nek.

Az mlsz.hu cikke szerint két fellebbezést is benyújtott, a Mezőkövesd elleni hazai bajnoki és a Budafok elleni hazai kupameccs miatt. 400 és 500 ezer forintos büntetésről van szó. Az elsőfokú ítéletet helyben hagyta az MLSZ.

Az FTC Labdarúgó Zrt. két fellebbezést nyújtott be a Mezőkövesd elleni hazai bajnoki és a Budafoki LC elleni hazai kupa mérkőzésen ( FEB-I-132-I/2016-17. sz. és FEB-VI-64-1/2016-17. sz. határozat) tapasztalt szabálytalanságok ügyében. Az FVB mindkét elsőfokú határozatot és a büntetéseket helybenhagyta, ugyanakkor a Fegyelmi Szabályzat különös részi tényállását tekintette jelen ügyekre alkalmazhatónak.

Az FVB indokolásában rögzítette, hogy az FTC Labdarúgó Zrt.-nek a hivatalos személyek parkolásával kapcsolatos gyakorlata az MLSZ szabályzataival ellentétes, továbbá, hogy a Fegyelmi Bizottság elsőfokon helyesen járt el, a bizonyítékokból megfelelő következtetéseket vont le. Az FVB határozatában külön kiemelte, hogy a sportszervezet stadionjában a parkolóhelyek jelentős száma, és a korábbi, szabályszerű gyakorlat alapján a sportszervezetnek objektív lehetősége van a megfelelő számú parkolóhely biztosítására.

Az FVB az elkövetett fegyelmi vétség minősítése és a kiszabható büntetések kapcsán megjegyzi, hogy a hatályos Fegyelmi Szabályzat 25.§-a alapján minősülő jelen fegyelmi vétség elkövetése esetén a pénzbüntetésen felül további, súlyos fegyelmi büntetés (pl.: pontlevonás) kiszabását írja elő a Fegyelmi Szabályzat.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kállósemjén, 2018. január 17.
Rendőrök helyszínelnek egy ukrán lajstromjelű AN-2 típusú repülőgép mellett Kállósemjén határában 2018. január 17-én. A repülőgépen 11 bevándorló jutott be Magyarország területére január 15-én este. A rendőrök jelentős erőkkel, nyomkövető kutyák és hőkamerák segítségével terepkutatást végeztek, majd rövid időn belül elfogtak három afgán és nyolc vietnami állampolgárt, akiket őrizetbe vettek.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megannyi rejtély övezi a migránsszállító repülőt

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.