Foci

Thomas Doll arra kíváncsi, kire számíthat a játékosai közül

Annyira nem megy mostanság a címvédő Ferencvárosnak, hogy csütörtökön a klubelnöknek, Kubatov Gábornak kellett bejelentenie, hogy nem rúgják ki Thomas Dollt. Ilyen hangulatban készül a Fradi a fontos szombati bajnokijára a Vasas ellen.

Doll a fradi.hu-nak azt mondta, egyből el tudott aludni a Paks ellen elveszített bajnoki után este, bár többször felébredt. Csalódott az eredmény és amiatt, mert nem tudja a csapat azt játszani, amire képes lenne. Azt a paksi buktát egyébként úgy értékelte korábban, hogy nem érdemlik meg, hogy a bajnoki címért csatázzanak.

Mentalitásban kell másként kimennünk a pályára. A ferencvárosi mentalitást kell megmutatnunk! Jelen pillanatban néhány játékosnak magába kell néznie. Látnunk kell, hogy ki az, aki valóban a Fradiért harcol és dolgozik, a hétvégén, a Vasas ellen pedig meglátjuk, milyen Ferencváros lép majd pályára

– mondta a Vasas elleni meccs kapcsán a német vezetőedző.

A Ferencváros a negyedik a bajnokságban, egy Vasas elleni győzelemmel megelőznék az angyalföldieket és feljöhetnének harmadiknak. Egy újabb vereséggel viszont még messzebb kerülnének a dobogótól, ráadásul a Paks is ott van a nyakukon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik