Foci

Doll: Németországban az ilyen pályán tehenek legelnek

A címvédő Ferencváros Újpesten nyert 1-0-ra szombaton, az NB I 22. fordulójának rangadóján. A találkozó után az M4-nek nyilatkozó Thomas Doll elégedett volt az eredménnyel, a pálya talajával azonban nem. Egy hét alatt egyébként ez volt a negyedik mérkőzés, amit a Szusza Ferenc Stadionban rendeztek.

Alapvetően jó mérkőzés volt, inkább a küzdelem került előtérbe. Ez a két csapat Magyarország legjelentősebb derbijét játszotta, mégis egy olyan pályán kellett játszanunk, amilyen a német ötödosztályban sincs, hanem a tehenek legelnek rajta. Hihetetlen, hogy ilyen nehéz körülmények között kellett ma lejátszanunk a derbit. A nézők látványos akciókat, gólhelyzeteket akarnak látni, az ilyen pályán azonban csak hosszú labdákkal lehet operálni.

Nebojsa Vignjevic az utolsó érintést hiányolta csapatától:

Kidolgoztuk a helyzeteket, ilyen szempontból jobbak is voltunk a Ferencvárosnál, de a kapu előtt hiányzott az utolsó érintés, amivel meg tudtuk volna nyerni az összecsapást. A Fradi kivárta azt a lehetőséget, amivel megszerezte a győzelmet. Mindent megtettünk, ilyen teljesítmény után csak gratulálni tudok a csapatnak, menni kell tovább előre.

Eredmények – NB I, 22. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-Vasas 0-2
MTK Budapest-Paksi FC 1-2
Debreceni VSC-Diósgyőri VTK 3-0
Videoton FC-Budapest Honvéd 3-0
Gyirmót FC-Swietelsky Haladás 1-2
Újpest FC-Ferencváros 0-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik