Foci

Bundesliga: szerződést bontottak a balhés játékossal

A Hamburg labdarúgócsapata felbontotta Emir Spahic szerződését, így a hátvéd szabadon igazolhatóvá vált. A 36 éves bosnyák válogatott játékos rutinos védőnek számít a Bundesligában, de a jelenleg a kiesés ellen harcoló hamburgiak vezetőedzője, Markus Gisdol közölte, a jövőben nem számít a 94-szeres válogatott futballistára.

Az elmúlt hetekben megkezdtük a csapat átalakítását és arra a döntésre jutottunk, hogy a jövőbeni elképzeléseinkbe Emir Spahic nem fér bele. A klub érdekeit szem előtt tartva azt gondolom, hogy most az a legjobb, ha elengedjük a játékost

– mondta a vezetőedző a csapat hivatalos honlapjának.

A Bild arról írt, hogy Spahic több alkalommal is összetűzésbe került a csapattársaival még Bruno Labbadia edzősködése idején, és ugyan Gisdol irányítása alatt már nem voltak vele ilyen problémák, ezek is közrejátszhattak az elküldésében.

Spahic 2015 áprilisában került Hamburgba, miután a Bayer Leverkusentől elküldték egy biztonsági őrrel történt dulakodás miatt. Korábban szerepelt a Torpedo Moszkva, a Lokomotiv Moszkva, a Montpellier és a Sevilla csapatában, a bosnyák válogatottal pedig részt vett a 2014-es brazíliai világbajnokságon. A hamburgiaknál 38 tétmérkőzésen lépett pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik