Foci

Hemingway: Bernd Storck nem az a szint, hogy magyar kapitány legyen

A Budapest Honvéd oldalán lehetett kérdezni George F. Hemingwaytől, a Budapest Honvéd focicsapatának tulajdonosától. Sok, a klubot érintő kérdés mellett szóba került Bernd Storck is, szúrta ki a csakfoci.hu. A magyar válogatott szövetségi kapitányáról Hemingway korábban azt mondta, visszaküldené Németországba pályaedzőnek.

Nem vesztem össze sosem a kapitánnyal, csak azt gondolom, hogy olyan habitusú ember, mint Storck, nem kellene, hogy magyar szövetségi kapitány legyen.

Nekem közöm nincs hozzá. Többször itt volt a páholyunkban, mindig rendesen viselkedtünk vele, nem bántottuk meg. Az, hogy én nem gondolom, hogy ő az a szint, aminek kellene legyen egy magyar szövetségi kapitánynak, vagy hogy nem kellene, hogy 5 pozíciója legyen az MLSZ-ben, mert abból négyet nem tud rendesen csinálni, az az én dolgom. De nem én vagyok a főnöke” – mondta a kispesti klubtulajdonos.

Hozzátette, amíg Storck élvezi Csányi Sándor bizalmát, addig a helyén marad és ez így helyes. Az MLSZ-elnök sem mondja neki azt, mikor küldje el Marco Rossit, ő sem mondja meg Csányinak, hogy menessze Storckot. Ettől függetlenül azért elmondja a véleményét, a Feröer elleni döntetlen óta már többször is kritizálta a szövetségi kapitányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik