Foci

Szalaiék ellen szerezte meg harmadik pontját a Hamburg

A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a játéknap előtt hatodik Hoffenheim a sereghajtó Hamburg ellen lépett pályára.

A 29 éves Julian Nagelsmann által irányított hazaiak kezdték aktívabban a mérkőzést, de a vezetést egy egyéni hiba után a vendégek szerették meg. A 28. percben Kostic egy csellel elküldte gyufáért a védőjét, majd ballal a kapuba lőtt (0-1).

Érdekesség, hogy a Hamburg legutóbb szeptember 10-én, a Bayer Leverkusen ellen tudta megszerezni a vezető találatot.

A Hoffenheim még közvetlenül a szünet előtt egalizálni tudott, egy remekül belőtt szögletbe Wagner tette bele a lábát (1-1). A fordulás után gyorsan a vezetést is megszerezte a vendéglátó, a 49. percben egy mintaszerűen felépített támadás után Zuber lőtt gól, igaz Mathenia kapus alaposan mellényúlt a labdának (2-1).

A 61. percben Müller egy nagyszerű centerezés után lőtt gól közelről, így ezúttal a kikötővárosiak egyenlítettek ki (2-2). A hátralévő félórában mindkét együttes megnyerhette volna a meccset, de az eredmény már nem változott.

Szalai Ádám sajnos a kispadról nézte végig a meccset.

A Hamburg így is utolsó, 11 forduló alatt mindössze három pontot gyűjtött, emellett csak hat gól lőtt, viszont kapott huszonötöt. A Hoffenheim a hatodik, mindössze hat pontra a listavezető RB Leipzig mögött.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Eredmény- Bundesliga, 11. forduló

Hoffenheim – Hamburg 2-2 (1-1)
Gólszerző: Wagner (45+1.), Zuber (49.) ill. Kostic (28.), Müller (61.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik