Foci

Újabb Fradi-játékos igazolhat a Premier League-be

Az Everton a 2014-es labdarúgó világbajnokság után, rekordösszegnek számító 4,8 millió euróért vette meg a Ferencváros bosnyák középpályását, Muhamed Besicet. Jó igazolásnak bizonyult, mert nemrég hosszabbítottak vele 2021-ig.

Besic 19 éves koráig a Hamburg játékosa volt, ott nem nagyon volt lehetősége a felnőtt csapatba kerülni, ezért döntött úgy, hogy Magyarország legnépszerűbb klubjában indítja el hivatásos karrierjét. Az idő őt igazolta.

Nos, hasonló utat járhat be Cristian Ramírez. Az ecuadori szélső védő 2015-ben érkezett a Fradiba Nürnbergből és szó, mi szó felfele lóg ki csapatából, amit hazája válogatottjában is értékelnek, lévén a nyolcszoros válogatott jelenleg is a vb-selejtezőre készülő keret tagja.

Most meg mit hallani? A Premier Leagie ötödik Tottenham Hotspur menedzsere, Mauricio Pochettino a spanyol Don Balón szerint szemet vetett Cristian Ramírezre. A lap azt írja, a Spurs már a nürnbergi kaland előtt, 2012-ben meg akarta szerezni a Fradi baloldali védőjét, ám akkor munkavállalási problémák merültek fel.

Úgy tudjuk, a Fradit hivatalosan még nem kereste meg a Tottenham.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik