Foci

Fradi-veréssel debütált az NB I-ben a YouTube-on felfedezett magyar focista

Szombaton a Paks nagy meglepetésre legyőzte 2-1-re a címvédő Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Ligában, ráadásul a Groupama Arénában, a tolnaiak így először nyertek a Fradi otthonában. Ezen a meccsen debütált a vendégeknél Zachán Péter,

aki tavasszal még a megye I-es Veszprémben focizott. Korábban a rangado.hu-nak elmondta, vélhetően a YouTube-on figyeltek fel rá a paksiak, mert a veszprémiek összes meccsét feltöltötték a videóoldalra.

Ne hagyd ki az ősz legjobb legjobb focimeccseit. Fogadj a Tippmixpron!

Most pedig már az NB I-ben játszott, ráadásul kezdőként, a feladata pedig Böde Dániel semlegesítése volt. Sikerült neki, a válogatott támadó nem szerzett gólt a mérkőzésen. A társaktól egyébként azt a tanácsot kapta, hogy ne álljon le Bödével birkózni.

„Akadt olyan pillanat, amikor kételkedtem benne, hogy valóban megfelelek-e az elvárásoknak.

Elvégre májusban még a megyei első osztályban futballoztam, Gera Zoltán és Böde Dániel pedig az Európa-bajnokságra készült.

A játékoskijáróban is megilletődtem, amikor a Fradi játékosai mellém értek. Eleinte nem tudtam, hogy nagy tisztelettel vagy inkább nagy keménységgel álljak-e hozzá a Fradi sztárjaihoz, végül igyekeztem a kettő között egyensúlyozni” – mondta a Nemzeti Sportnak a 18 éves védő.

Azt mondta, kemény, de sportszerű csatát vívtak Bödével, akinek egy rossz szó nem hagyta el a száját meccs közben. A csapattársak gratuláltak is neki a lefújás után, most pedig készülhet a csapatvacsorára, ahol az újoncnak kell állnia a számlát.

Fotó: veszpremfoci.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik