Foci

Kalou: Dárdai támogatása nagyon sokat jelentett nekem édesapám elvesztése után

Mint ismert, a Hertha BSC Salomon Kalou mesterhármasával győzte le a Borussia Mönchengladbachot a Bundesliga 10. fordulójában. Az elefántcsontparti csatár nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időben, de elmondása szerint már túl van a nehezén:

Dárdai támogatása nagyon sokat jelentett nekem édesapám elvesztése után. Tisztában volt vele, milyen nehéz nekem, és hogy szükségem van a családomra. Lehetőséget adott arra, hogy velük töltsem az időt, és csak akkor térjek vissza, amikor már mentálisan kész vagyok rá.

A 40 éves mester pénteken a 86. percben cserélte le a korábbi Chelsea-játékost, akit úgy megünnepelt az Olimpiai Stadion népe, hogy attól még Dárdai Pál is libabőrös lett.

Rengeteget léptünk előre kombinációs játékban, jót tesz a sok futsal, a sok gyors automatizmus, mert jó döntéseket hoznak a futballistáim Hogy meddig bírjuk? Egy biztos, a játékstílusunk sok energiát követel. Rengeteget kell futni, hajtani, meglátjuk, ez mennyire őrli fel a csapatot

-nyilatkozta a Hertha vezetőedzője az M4 Sportnak. A berliniek jelenleg a negyedik helyen állnak a Bundesligában, két hét múlva Augsburgban lépnek pályára, november 27-én pedig a Mainzot fogadják a 12. fordulóban.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik