Foci

Papnak állt a korábbi MU-játékos, imádkozhat is a csapatért

Philip Mulryne követhette volna kollégái példáját, lehetett volna edző, vagy szakkomentátor, ő azonban inkább a papi hivatást választotta – írja a Daily Mail.

A Manchester United akadémiáján nevelkedő futballista 2008-ban akasztotta szögre a stoplist, ezt követően döntött úgy, hogy a középpályás védekezés helyett a miséket vezeti majd. A 27-szeres északír válogatott Belfastban tanult teológiát, emellett a filozófia tanaiba is belekóstolt.

Túlzás lenne azt állítani, hogy már csak az imája segíthet a Manchester Uniteden, de az biztos, hogy valami nem kerek a Vörös Ördögöknél. José Mourinhónak egyre több problémával kell megküzdenie, fiai legutóbb a Burnley ellen játszottak kínos döntetlent (0-0), a 9. fordulóban pedig a Chelsea oktatta tanítványait (4-0).

Valamit gyorsan ki kell találnia a portugálnak, hiszen a PL-tabellán 8. helyezett csapat a Swansea után sorrendben az Arsenal, a West Ham United, az Everton és a tíz forduló után a mezőnyben egyedüliként veretlen Tottenham Hotspur ellen lép pályára.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik