Foci

Tizenhárom meccsből ötöt nyertél? Nagyon elégedettek vagyunk

 

Frank de Boer négy nyeretlen tétmeccsel kezdte meg pályafutását az Internazionale kispadján, első győzelmét meglepetésre a címvédő Juventus ellen aratta szeptember 18-án.

Azóta nyolc meccsből csak hármat tudtak megnyerni a tanítványai. Négyszer vereséget szenvedtek Mauro Icardiék, emellett egy döntetlen is összejött, utóbbi egy 97. percben értékesített büntető után Nagy Ádám Bolognája ellen.

A 2009-10-es szezon bajnoka jelenleg a 10. helyen szerénykedik a Serie A-ban, 13 gólt szereztek és kaptak is a kék-feketék. Korántsem rózsás tehát a helyzet, ennek ellenére a milánói klub vezérkara teljes támogatásáról biztosította a holland vezetőedzőt – írja az ESPN.

Nagyon elégedettek vagyunk Frank de Boerral, és száz százalékban mögötte állunk

-jelentette ki az Internazionale részvényeseinek pénteki találkozója után Michael Bolingbroke, a klub ügyvezető igazgatója.

A 46 éves szakembert májusban hat év után menesztették az Ajax Amsterdamtól, mint ismert, együttesével a szezon utolsó fordulójában bukta el a bajnoki címet. Az Interrel egyelőre a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helytől is fényévekre van, vasárnap a Sampdoria otthonában tehet azért, hogy ez megváltozzon.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik