Foci

Dárdai: A szünetben csak apróságokról kellett beszélnem

Mint ismert, Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC magabiztos játékkal jutott be a Német Kupa legjobb 16 csapata közé. A magyar szakember ennek megfelelően elégedetten nyilatkozott a lefújást követően:

Dicséret illeti a csapatot, végig uraltuk a meccset. A srácok jól játszottak az első félidőben, többet birtokoltuk a labdát. Több helyzetünk is volt, és gólt is tudtunk szerezni. A szünetben csak apróságokról kellett beszélnem az öltözőben, aztán a második játékrészben kicsit másképp futballoztunk, de nem rosszabbul.

A 40 éves magyar mester azt is elmondta, nehéz dolguk volt a St. Pauli-drukkerek által teremtett atmoszférában. Emellett külön kiemelte Mitchell Weisert, aki oroszlánrészt vállalt a sikerben, hiszen gólt és asszisztot jegyzett az összecsapáson.

A berliniek a bajnokságban is parádéznak, a legutóbbi fordulóban klubrekordot döntöttek, hiszen a fővárosi együttes még sosem kezdte 17 ponttal a Bundesligát. (16 volt az eddigi csúcs) Kemény napok várnak a Herthára a közeljövőben, hiszen vasárnap a veretlen Hoffenheim, november 4-én pedig a Borussia Mönchengladbach lesz az ellenfél a Bundesligában.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik