Foci

A magyarok bombáitól ments meg Urunk minket

Nagyszerű hétvégét zártak légiósaink a topbajnokságokban, öten is betaláltak, kezdjük is a legszebbel/legfontosabbal:

Kleinheisler László megszerezte első gólját a Bundesligában. A 22 éves középpályás a Darmstadt vezető gólját szerezte a Wolfsburg elleni bajnokin (3-1).

Szintén először köszönt be (tétmeccsen) új csapatában Dzsudzsák Balázs. A magyar válogatott csapatkapitánya a félidőben állt be csereként az al-Vaszl elleni mérkőzésen (1-2), majd a 82. percben együttese szépító gólját szerezte.

A Legia Varsó utóbbi tíz meccsén csak háromszor tudott nyerni, hat vereség és egy döntetlen mellett. A hétvégén éppenséggel pont győzött a lengyel csapat (2-1), Nikolics Nemanja ráadásul gólt szerzett, 16 méterről lőtt a hálóba.

A sérülésből visszatérő Priskin Tamás állította be a végeredményt (1-5) csapata a Slovan Bratislava Zlate Moravce elleni összecsapásán. A magyar válogatott támadó a 70. percben állt be csereként, majd a hosszabbításban került kihagyhatatlan helyzetbe.

Bajner Bálint nyár óta az olasz harmadosztályban vitézkedik. A 25 éves támadó a Venezia elleni meccsen talált be a 28. percben, de csapata, a Modena végül 2-1-es vereséget szenvedett.

 Soha rosszabb hétvégét, csak így tovább magyar légiósok!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik