Foci

Lázár Bence: Akkora szeretetet kaptam az országtól, amire álmomban sem gondoltam volna

Tavaly érkezett a szomorú hír, hogy Lázár Bencénél leukémiát diagnosztizáltak. A 24 éves korábbi labdarúgó sikerrel vívta meg a betegség elleni harcot, s végül a hétvégén tért vissza a képernyőre. Az – elmondása szerint – “ősújpesti” szakember péntek délután ismét a Sport TV vendége volt.

Hosszú év áll mögöttem. Nincs rá magyarázat, hogy miért alakult ki nálam a betegség. Bekerültem a Szent László Kórházba, ahol el is kezdték a kezelést, kemoterápiát kaptam, ami hat-nyolc hónapon keresztül tartott. Az első szakaszt jól bírtam, aztán voltak persze nehezebb időszakok is, de a családom végig mellettem állt.

Rengetegen támogatták az utóbbi hónapokban Lázár Bencét, erről így nyilatkozott:

Akkora szeretetet kaptam az országtól, amire álmomban sem gondoltam volna. Nem volt könnyű megélni, mikor egy csapat “Gyógyulj meg Bence” feliratú pólóban vonult ki a pályára. Nehéz volt azt látni, hogy értem fog össze így az ország, de ez akkora erőt adott, hogy azt el sem tudom mondani. Így sokkal könnyebb volt átvészelni az egészet. Az utóbbi pár hónapban érzem, hogy kezd helyreállni a rend, egyre jobban vagyok.

A műsor végén az NB I-ben 13 gólt jegyző játékos elcsukló hangon mesélt arról, hogy egy listát írt a kórházban, közeljövőbeli céljait vetette papírra. Minél több időt szeretett volna családjával tölteni, illetve minél hamarabb vissza akart térni a volán mögé. Párkapcsolatát is új szintre akarta emelni, egy lánykérés által, illetve a képernyőre is visszavágyott. Mind a négy célja megvalósult. Gratulálunk Lázár Bence! További jó egészséget kívánunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik