Foci

Lázár Bencének gyűjt a Diósgyőr

A klub a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen árverésre bocsájtja a DVTK 2014-es dedikál Ligakupa-győztes csapatképét.

Mint arról a 24.hu is beszámolt, az Újpest korábbi labdarúgóját leukémiával kezelik a Szent László Kórházban, a diagnózist néhány hete állapították meg az orvosok.

A Diósgyőri VTK hétfő délutáni közleményében kifejtette, náluk csak kevesek érezhetik át jobban, milyen, amikor egy fiatal sportoló egy halálos betegséggel találja szemben magát és élete legnagyobb harcát kell megvívnia.

Mint arra emlékezhetünk, Rakaczki Bencénél, a miskolciak hálóőrénél 2012-ben diagnosztizáltak leukémiát. Akkor egy emberként mozdult meg a hazai és a nemzetközi labdarúgó társadalom, hogy fiatal kapusunkon segítsen.

Rakaczki Bence emléke előtt is tisztelegve a Diósgyőr úgy döntött, hogy a Rakaczki Bence Alapítvánnyal közösen árverésre bocsájtják az egyik legnagyobb ereklyéjüket, a DVTK 2014-es dedikált Ligakupa-győztes csapatképét.

A befolyt összeget Lázár Bence gyógyíttatására ajánlják fel.

Az árverésre e-mailben a licit@dvtk.eu címen lehet licitálni. A licit csak akkor érvényes, ha egy nevet és egy telefonszámot is írnak mellé. Az árverésen résztvevőket folyamatosan tájékoztatják majd az aktuális állásról – írja a dvtk.eu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik