Foci

Foci: Németh Krisztiánt László Csabára cserélték

A tizenkét csapatos szlovák bajnokság tizenegyedik helyén álló   Dunaszerdahyelyi AC edzőváltás mellett döntött. A DAC honlapján számolt be arról, hogy Németh Krisztián helyére László Csaba ülhet le.

A Fradival az Európa Liga csoportkörébe jutó, a válogatottat Lothar Mattheus másodedzőjeként szolgáló szakember legutóbb az MTK Budapestet irányította. Az erdélyi szakember munkáját az az 58 éves, UEFA pro-licences német Werner Bürger segíti majd, aki segítője volt az MTK és a skót Hearts kispadján, ezen kívül dolgozott Svájcban és a német korosztályos válogatottak élén is.

Köszönöm Németh Krisztiánnak és Borbély Balázsnak a csapatért végzett munkájukat. Nehéz időszakban vezették a csapatot, a klub soha ilyen sok idegenbeli meccset nem játszott. Szoros mérkőzéseken, nehéz ellenfelekkel veszítettünk pontokat. Mindkettőjük munkájával továbbra is számolunk, maradnak a klub kötelékében. Az új főedző feladata, hogy a csapat teljesítményével megfeleljen a DAC-ot övező elvárásoknak – tehát eredményes futballt játszani, és elindulni felfelé a táblázaton

– világított rá a döntés hátterére Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa.

László Csaba így minden hazai meccsén átélheti az a csodát, a mit a DAC szurkolói a “Nélküled” eléneklésével produkálnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik