Foci

Mancini: Megragadtam Balotellit a nyakánál fogva, de mozdítani sem bírtam

Roberto Mancini érdekes történetet osztott meg Mario Balotelliről. Az 51 éves mester a SkySportsnak mesélte el, miért távozott az olasz fenegyerek 2013-ban a Manchester Citytől.

Az edzésen szóltam a srácoknak, hogy legyenek óvatosan Gaël Clichyvel, ne lépjenek oda, mert épp sérülésből tért vissza. Mario mit csinált? Naná, hogy elkezdte rugdosni Clichyt, elég keményen odapakolt neki. Nagyon dühös voltam rá. Megragadtam a nyakánál és megpróbáltam elküldeni, de annyira erős volt, hogy igazából még csak mozdítani sem bírtam. Persze aki csak a képeket látta, azt hitte, ölre mentünk, de igazából semmi különös sem történt. A viselkedése miatt több csapattársával is összetűzésbe került. Balotelli ezután közölte, hogy szeretne visszatérni Olaszországba. Csalódott voltam, mert többre volt hivatott egy nagyszerű bajnokságban.

A 26 éves csatár nyáron végleg kegyvesztetté vált a Liverpoolnál, így végül az OGC Nice együttesénél kötött ki. A válogatottból is kiszorult, Antonio Conte nem számított rá a 2016-os kontinenstornán.

Ha Balotelli nem olasz válogatott, azt csakis saját magának köszönheti. Hihetetlen, hogy nem ő kezd a nemzeti csapatban, a legjobb olasz csatár, ami az elmúlt éveket illeti, de remélem lassan rájön, hogy más hozzáállás kell tőle, csak a futballra szabad koncentrálnia. Nem annyira nehéz ez.

Balotelli mintha megtáltosodott volna francia csapatában, öt mérkőzésen már hat gólnál jár idén. Legközelebb a Lyon elleni péntek esti bajnokin gyarapíthatja találatai számát.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik