Foci

Mi lesz veled Balotelli?

Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelentette, hogy nem tart igényt Mario Balotelli szolgálataira – írja a BBC.

Az angol klub sajtótájékoztatóján a német szakvezető egyértelművé tette, hogy a 25 éves olasz csatárnak új csapatot kell keresnie.

Négy-öt játékostársával kellene megküzdenie egy vagy két helyért, de most nincs olyan állapotban, hogy ezt képes legyen sikerrel megtenni, úgyhogy egyértelműen ezt a megoldást kellett választanunk

-nyilatkozta a 49 éves mester, aki nemrég írt alá hosszú távú szerződést a Vörösökkel.

Balotelli az előző idényt hazájában, az AC Milannál töltötte, de a felkészülés kezdetére visszatért a klubjához, ám ott Daniel Sturridge, Christian Benteke, Divock Origi és Danny Ings is megelőzi őt a rangsorban.

Amióta visszatért, becsületesen készül a többiekkel. Mindent megteszünk, hogy jó állapotban legyen, de a Liverpoolban most nincs helye

-tette hozzá Klopp. Balotelli iránt már van is érdeklődés, hiszen a Sampdoria szívesen leigazolná. A 2015-16-os szezonban mindössze három gólt lőtt 23 mérkőzésen, de Massimo Ferrero elnök ennek ellenére lát benne potenciált.

A Liverpool elég nagyot bukhat az olasz csatáron, hiszen 2014-ben 20 millió euróért igazolták a Milantól, az értéke azonban óriásit esett, jelenleg 7 millió euróra becsüli a transfermarkt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik