Foci

Az Allardyce-korszak rövidebb volt, mint Kim Kardashian első házassága

A BBC zseniális videót közölt Sam Allardyce menesztéséről. Az angol portál összegyűjtötte azokat a közelmúltbéli történéseket, melyek tartalmasabbak voltak, mint az angol mester “uralkodása”.

Big Sam 67 napot töltött az angol válogatott élén, a bajba jutott chilei bányászok ennél két nappal többet szenvedtek a föld alatt 2010-ben. Az olimpiai láng is megelőzte Allardyce-t három nappal, sőt Kim Kardashian első házassága is hosszabb volt, a celeb 72 napig boldogította a kosárlabdázó Kris Humphriest.

Az angol szakember nemrég úgy nyilatkozott, butaságot csinált, melyért megfizetett. Családjával együtt külföldre utazott, hogy kipihenje az utóbbi napok fáradalmait. Elmondása szerint a távoli jövőben szívesen edzősköden ismét. José Mourinho is megszólalt nemrég az ügyben, a portugál mester úgy nyilatkozott:

Kedvelem Samet, ezt tudom egyedül mondani. Sajnálom a történteket, tisztában vagyok azzal, hogy számára ez volt az álommunka. A történtek nem befolyásolják a vele való kapcsolatomat, továbbra is a barátomnak tartom és tisztelem őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik