Foci

“Feröer leiskolázta a magyar válogatottat, érthetetlen, Storck mit eszik Szalain”

Az Újpest örökös bajnoka, az olimpiai bronzérmes, ötszörös magyar bajnok Göröcs János nyilatkozott a jochapress.hu-nak a feröeri-magyar 0-0 után. Röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy nem tetszett neki, amit látott. Arra számított, hogy egyértelmű győzelmet arat a magyar válogatott, ehhez képest:

A 2. félidő 10. percétől egyszerűen leiskolázták legjobbjainkat. Aki mást mond, az vagy nem látta a meccset, vagy nem mond igazat. A 0-0-s döntetlenhez pedig csak annyit, hogy aki az ilyen csapatok ellen nem szerzi meg a 3-3 pontokat, annak eleve minimálisak a vb-kijutási esélyei.

Göröcs szerint úgy mozogtak a játékosok a pályán, mintha a grundon lettek volna, és akkor találkoztak volna először.

„Azt pedig fel nem foghatom, hogy Storck kapitány mit eszik ezen a Szalain? Ez az ember évek óta csak sodródik, hatalmas pénzekért alig-alig van pályán. Storck pedig fenntartás nélkül támogatja., miközben a góllövők – Böde és Nikolics – rendre a kispadon ücsörögnek. Szeretném hallani azok érveit, akik nem értenek egyet velem ebben a kérdésben!?”

Szerinte Nagy Ádám és Kleinheisler László sokat futott, de többször hátra, mint előre, így pedig nem lehet meccset nyerni. Dzsudzsák Balázsról azt mondta, Hollandiában még jó játékos volt, azóta csak óriási üzletek jellemzik a karrierjét, a szakmai sikerei azonban egyre szerényebbek.

Egyszer megkérdezte Albert Flóriánt, mit szól Dzsudzsákhoz. És hogy mit válaszolt a legenda?

Azt inkább nem mondanám meg…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik