Foci

31-szeres magyar válogatott középpályást igazolt a Debrecen

Tovább folytatódik a kerete átalakítása az OTP Bank Ligában szereplő Debrecen labdarúgócsapatánál. A csapat legfrissebb igazolása a 31-szeres válogatott középpályás, Tőzsér Dániel – írja a dvsc.hu.

Az angol másodosztályú Queens Park Rangers együttesétől érkező labdarúgó a DVSC utánpótlásában nevelkedett, és egy alkalommal, 16 évesen pályára lépett az első csapatban is. Tizenhét évesen Törökországba, a Galatasaray csapatához került, de egy év után hazaköltözött és a Ferencváros játékosa lett. A zöld-fehéreknél 2004 és 2006 között 54 NB I-es meccsen lépett pályára, majd a görög AEK Athén csapatához igazolt.

Két év után hagyta el az athéniakat, és a Racing Genk csapatához igazolt. A belgákkal szép sikereket aratott, a 2010-2011-es szezonban a csapattal bajnok lett és bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

2013 nyarán a Genoába igazolt, onnan az angol másodosztályban szereplő Watford FC-hez került kölcsönbe a szezon végéig. Itt alapemberré vált a végül feljutást kiharcoló csapatban, 45 bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett. Innen tette át székhelyét tavaly nyáron a londoni egyesülethez.

Tőzsér három évre írt alá nevelőegyesületéhez.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik