Foci

A Vidinél nem viccelnek, újabb válogatott játékost szerződtettek

A jelek szerint Székesfehérváron komolyan veszik azt, hogy hajrá van a nyári átigazolási szezonban. Hétfőn két középpályás érkezését jelentette be a klub, kedden pedig egy légiós csatárét.

Marko Scsepovics 2019. június 30-ig írt alá a Videoton focicsapatához.

A 25 éves, ötszörös szerb válogatott játékos háromszor nyert szerb bajnokságot a Prtizannal, egyszer pedig Görögországban lett aranyérmes az Olympiakosszal. A görög klubtól szerződtette le a Vidi, de az utóbbi időben főleg kölcsönben játszott, megjárta a spanyol Mallorca, az orosz Terek Groznyij és legutóbb a belga Royal Mouscron-Péruwelz csapatát is.

A szurkolók harcos, megalkuvást nem tűrő játékra számíthatnak tőlem, emellett természetesen bízom benne, hogy sok góllal bajnoki címhez tudom majd segíteni a csapatot a szezon végén

– ezt ígérte a transfermarkt.com által 1,2 millió euróra taksált Scsepovics a drukkereknek a vidi.hu-n.

Kovács Zoltán sportigazgató elmondta, hogy centerposzton szerettek volna erősíteni, ezt pedig sikerült egy még mindig fiatal, de már tapasztalt játékossal megoldani. Abban bíznak, hogy a 189 centiméter magas Scsepovics a Vidiben nyújtott teljesítményének köszönhetően visszaverekszi majd magát a szerb válogatottba.

„A görög rekordbajnok Olympiakosztól tudtunk játékost vásárolni, úgy gondolom, hogy ez a Vidi ambícióit mutatja, ismételten csak köszönni tudom a vezetőségnek, hogy volt erre lehetőség” – mondta Kovács.

Fotó: vidi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik